Rijles in Oegstgeest

Ben je opzoek naar een rijschool en wil je rijles in Oegstgeest? Dan ben je bij Eco Wheels Rij-instructie aan het juiste adres! Wij geven rijlessen in heel Oegstgeest en ver daar buiten.

Bij Eco Wheels Rij-Instructie vinden wij het milieu erg belangrijk, daarom verzorgen wij onze rijlessen in een Volvo V40 R-Design. Deze A-Label auto loopt momenteel voorop op het gebied van duurzaamheid en milieu. Vanaf de eerste les leren wij je gelijk “Het Nieuwe Rijden” (HNR) aan. Dit is goed voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee.

Eco-pakketten

Met de Eco-pakketten van Eco Wheels kun je vanaf 16,5 jaar direct rijlessen nemen in Oegstgeest. Na je eerste rijles in Oegstgeest wordt er gekeken of je een snelle leerling bent of dat je een volledige lescyclus nodig hebt. Je wordt dan ingeschaald in één van de vier Eco-pakketten.

Lees meer over de Eco-pakketten

Budget-pakketten

Ben je opzoek naar een goede en betaalbare rijschool in Oegstgeest, of wil je overstappen van rijschool. Dan zijn de Eco Wheels Rij-Instructie Budget pakketten vast iets voor jou. Na je eerste in-take les krijg je een eerlijk advies van jouw instructeur welk Budget-pakket je nodig hebt.

Lees meer over de Budget-pakketten

Gratis anti-sliptraining bij je rijbewijs*

Je ontvangt bovendien bij het afnemen van een Eco- of Budget-pakket een gratis anti-sliptraining!

*De anti-sliptraining vindt plaatst na het behalen van het rijbewijs.

Anti-slipcusrsus van Eco Wheel Rij-instructie Anti-slipcusrsus van Eco Wheel Rij-instructie