Rijles vanaf 16,5 jaar

Ben jij 16,5 jaar oud en wil je nu al beginnen met rijlessen? Dat kan! Sinds november 2011 is het in Nederland mogelijk om het Rijbewijs B te halen voor 17-jarigen.

Ook bij Rijschool EcoWheels Rijinstructie in Wassenaar is het mogelijk om vanaf 16,5 jaar rijles te nemen. Rijexamen doen voor rijbewijs B kan dan vanaf de dag dat je 17 bent geworden.
Als je slaagt mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) kun je zelf kiezen, wel zo leuk. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen!

Meer informatie over het 2toDrive experiment en antwoord op alle vragen over het rijbewijs B halen onder 18 jaar vind je op deze website.

16,5 jaar en rijlessen bij rijschool EcoWheels Wassenaar

Per heden is het mogelijk bij rijschool Ecowheels te beginnen met rijles vanaf 16,5 jaar. Je begint met een proefrijles van 75 minuten. We halen je thuis op en schatten tijdens de eerste rijles in hoeveel rijlessen je nodig hebt. Je hoort na afloop meteen welk rijlespakket (prijzen) we aanraden om je rijbewijs te halen.

Eerste rijles op je 16,5-verjaardag

Je eerste rijles op de dag dat het mag?! Reserveer dan tijdig de introductieles! Eerste rijles cadeau geven? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Coach worden

Wilt u coach worden van uw kind (of broer,zus,neef,vriend) met rijbewijs B, dan staat er meer informatie voor u op de website van 2toDrive . Alle vragen over het worden van 2toDrive coach vindt u hier.