Tarieven

Pakketten

Alle lespakketten bevatten:

  • iTheorie (online)
  • CBR tussentijdse toets
  • CBR praktijk examen
Pakket A 30 uur € 1695,-
Pakket B 40 uur € 2195,-

Pakket A 30 uur € 1695,-

Ben je een snelle leerling, of heb je elders al een keer een paar rijlessen gehad. Blijkt het dan na de Intakeles dat jij geen volledige lescylus nodig hebt om het autorijden onder de knie te krijgen, is het Pakket A voor jou een goede keus om voorbereid te worden op je CBR Praktijk examen.

Bij Eco Wheels Rij-instructie is 30 uur lessen ook echt 30 uur lessen. De begeleiding van en naar het CBR is daarom al in de prijs inbegrepen. Ook zul je thuis opgehaald worden en daar zal ook je les weer eindigen.30 lessen is wel sneller dan het CBR adviseert, hierin zullen alle onderwerpen van het rijden de revue passeren en zul je voorbereid worden op je CBR praktijk examen. overleg ook goed met je instructeur wanneer je toe bent aan je praktijk examen.

Pakket B 40 uur € 2195,-

Wanneer de instructeur na de intake-les een inschatting heeft gemaakt, en je het advies krijgt een volledige lescylus te benutten, dan weet je zeker dat wij ons best doen je handvatten mee te geven om het autorijden onder de knie te krijgen, en dat Pakket B voor jou een goede keus zou kunnen wezen. In 40 lessen zullen alle onderwerpen van het rijden de revue passeren en zul je voorbereid worden op je CBR praktijk examen.

Bij Eco Wheels Rij-instructie is 40 uur lessen ook echt 40 uur lessen. De begeleiding van en naar het CBR is daar om al in de prijs inbegrepen. Ook zul je thuis opgehaald worden en daar zal ook je les weer eindigen. Ook communiceert het CBR dat “de gemiddelde leerling” +- 38 lesuren nodig heeft om alle stof te behandelen en op te nemen, ook al sluit dit pakket nauw aan op het Advies van het CBR, overleg ook goed met je instructeur wanneer je toe bent aan je praktijk examen.

Budget pakket

Het Budget pakket bevat:

  • 10 uur + CBR Praktijk examen
Budget pakket € 640,-

Budget pakket € 640,-

Ben je opzoek naar een goede en betaalbare rijschool, of wil je overstappen van rijschool. Dan heeft EcoWheels Rij-Instructie de Budget pakket-ten voor jou. Na de Intake les krijg je een duidelijk en eerlijk advies van je Instructeur. Je kunt dit pakket dus zo uitbreiden zoals je zelf zou willen, uiteraard in overleg met je instructeur.

Bij Eco Wheels Rij-instructie is 10 uur lessen ook echt 10 uur lessen. De be-geleiding van en naar het CBR is daar-om al in de prijs inbegrepen. Ook zul je thuis opgehaald worden en daar zal ook je les weer eindigen.

Na het behalen van je rijbewijs wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan een anti-slip training. Doordat je net je rijbewijs hebt gehaald, is de kans groot dat je onder gladde omstandigheden voor verrassingen komt te staan. Hier proberen we je Uiteraard zo goed mogelijk mee om te leren gaan. Natuurlijk zijn je familie en vrienden van harte welkom om deze dag mee te maken. Wanneer ze ook deel willen nemen aan de training, kunnen zij dit kenbaar maken bij ons. En wij proberen dit dan mogelijk te maken.

+ Pakketten

Er kunnen altijd situaties ontstaan waardoor je niet klaar bent voor je examen binnen de uren van je pakket. In overleg met je instructeur kan dan worden bepaald om, voordat je op examen gaat, nog een aantal extra lessen in te kopen.

Om te voorkomen dat je losse uren hoeft te kopen, heeft Eco Wheels Rij-Instructie de pluspakketten ontwikkeld. Het ingekochte examen vanuit het lespakket, houdt je natuurlijk gewoon nog tegoed.

Ook zijn deze pakketten uitermate geschikt voor leerlingen die (recentelijk) bij een andere rijschool les gevolgd hebben. Je betaald im-mers alleen voor de extra lessen en koopt het examen daarnaast los bij ons in. We gaan er dan wel van uit dat je inmiddels je tussentijdse toets hebt gedaan en dat je al in het bezit bent van je theorie certificaat.

Bent u gestopt met lessen, of wil je overstappen van rijschool, en geen Eco, Budget pakket afnemen, kunt u door middel van de + pakketten je eigen prijs redelijk in de hand houden. En in combinatie met een Her pakket ook redelijk voordelig op her examen. Ook zijn deze pakketten goed geschikt voor mensen die al lange tijd niet gereden hebben, en even willen opfrissen. Let wel op eventuele examenkosten komen er dan nog bij.

10 lessen bundel € 430,-

Her-pakket

Natuurlijk doen wij er bij Eco Wheels Rij-Instructie er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden en klaar te stomen voor je rijexamen. Echter het is altijd mogelijk dat je je examen de eerste keer niet haalt.

Daarom heeft Eco Wheels Rij-Instructie speciaal voor haar leerlingen de herexamenpakketten ontwikkeld.

Omdat de instructeur altijd aanwezig is bij het rijexamen (tenzij de leerling expliciet heeft aangegeven dat hij/zij dit niet wil), heeft de instructeur een goed beeld van de punten waarop het mis is gegaan. Voordat we aan het herexamenpakket gaan beginnen zal de instructeur dan ook altijd ruim de tijd nemen om het vorige examen met je door te spreken en eventuele verbeterpunten aan te geven.

Omdat we er van uit zijn gegaan dat je al bij je eerste examen klaar was om te slagen, zal de nadruk bij de herexamen training liggen op het vertrouwd blijven met de auto en het verbeteren van de door de examinator aangegeven punten. Tevens ook voor mensen die bij een andere rijschool gereden hebben, en daar gezakt zijn. Deze kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de her-pakketten.

Her-Pakket € 500,- (6 lesuren + CBR praktijkexamen)