Partners

Eco Wheels Rij-Instructie werkt o.a. samen met onderstaande bedrijven.

The New Motion

Met de charge card van The New Motion kan je op één van de vele laadpunten je elektrische auto opladen. The New Motion wat de mogelijkheden zijn en of je in aanmerking komt voor bepaalde subsidies.

www.thenewmotion.com

Nationale Boomfeestdag

In samenwerking met de Nationale Boomfeestdag plant Eco Wheels Rij-instructie een nieuwe boom voor iedere geslaagde leerling. Naast milieu-bewust autorijden zijn we ook bewust met onze natuur!

www.boomfeestdag.nl

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer beheert niet alleen natuur maar ook landgoederen, buitenplaatsen en historische tuinen.

www.staatsbosbeheer.nl

Safety Experience Center

Het Safety Experience Center biedt anti-slipcursussen en ongevalpreventietrainingen voor bedrijven en particulieren. Door onze nauwe samenwerking bieden wij al onze leerlingen die een Eco- of Budget-pakket afnemen een gratis anti-sliptraining.

www.safetyexperiencecenter.nl

Verkeersveiligheid Groep

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consulting en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid.

www.verkeersveiligheidgroep.nl

Cotrae

Cotrae biedt haar klanten diverse verkeersopleidingen zoals directiechauffeur of taxiopleidingen. Door het gebruik van innovatieve technieken zijn zij een moderne, dynamische en milieubewuste opleider.

www.cotrae.eu